@Eja Abby

im Used To Be Alone

Assalamualaikum


" I'm used to be hurted,but Allah is always being fair.Maybe i'll find some happiness one day "






Trial Around The Corner}
7/24/13 | 6:54 PM | 0Comment



Assalamualaikum and hye to all bloggers,followers and friends.Dah lama tak jenguk blog kecik aku ni,haha.Rindu blogging.k,nampak tajuk atas tu kan?Yes,tahun ni saya tak dapat nak beraya sangatlahkan memandangkan lepas cuti raya terus trial.Persiapan?Haha,adalah sikit tu pun entah masuk entah tak.Em,btw goodluck to all PMR candidate tahun ni,kesian korang trial time puasa ya dik,tak apa dapat berkat dik kalau kita usaha.
For SPM candidate pulak,jangan main-main tinggal 4 month lagi nak SPM,3 minggulagi nak trial so abaikan sementara twitter,fb,semua ni.The battle has begun,haha cewah.Yang penting kita kena sempurnakan ibadah dulu,kalau belajar sampai ke hari esok tapi solat tinggal tak ada gunalah,n orang yang tak solat ni maknanya tak berdoa,tak berdoa maknanya tak bersyukur kepada Allah kan?So,tergolonglah korang dalam golongan yang sombong dan tidak bersyukur. 
So do the best and study smart kepada semua yang ambik test PMR and SPM.Ingat sebelum tawakal usaha dulu.