@Eja Abby

im Used To Be Alone

Assalamualaikum


" I'm used to be hurted,but Allah is always being fair.Maybe i'll find some happiness one day "






A New Me}
3/24/14 | 1:59 AM | 0Comment


Assalamualaikum earthlings.Dah berzaman tak bukak cinonet ni,nasib mira ingatkan pasal blog kalau tak lupe terus.Mula-mula tak ingat sangat pass.,pastu try punye try dapat jugak bukak.Hurm last aku update tahun lepas kan,sebelum trial.Haha,dah setengah tahun jugakla tak bukak blog.And korang nak tahukan apa yang aku dah lalui selama aku tinggalkan blog ni?Hanya mida sorang je tempat aku share cerita happy n sad life aku

Before that korang mesti tertanya-tanya aku dapat berapa untuk SPM aku kan?Haha,the result sounds bad.Rasa kecewa sebab aku tak study.Only 4A's.Dah la aliran aku dapat 3C,1D.Sumpah buruk slip result spm tu aku tengok.Tapi nak buat camne,life must go on babe.So aku plan lepas ni nak ambik form 6.And paling penting bukan aliran sains.Aku maybe nak ambik ekonomi and aku tengah buat survey pasal subjek form 6 sekarang ni.Hmm,ada orang kata form 6 setaraf sijil?Hell ya,kau tahu tak STPM tu peperiksann no 1 tersusah dekat Asia and no 3 tersusah kat dunia.Hence,budak STPM is more qualified than other.Stop spreading your stupid rumours.I really mean it.

Okay,about family pulak.Alhamdulillah,eventhough ayah dah pergi,kitorang still move on.Bukak lagi warung,tapi yang tak sukanya,kawan arwah ayah aku sendiri kacau tempat kitorang meniaga.Hoi,punya banyak tempat lagi nak meniaga kat Malaysia ni,dekat kedai mak aku jugak kau nak kacau.Dulu hutan belantara situ,orang pandang pun tak nak.Sekarang warung mak aku dah ramai orang datang,kau sibuk-sibuk nak menyemak.Amboi,dengkinya pakcik.Tapi jiran kitorang dah kauntim kalau dia still kacau,kitorang buat surat bantahan.Yeahh,sayang jiran-jiran aku.

Last about MNI,dear MNI,aku mintak maaf,tapi aku tak tahu hati kau still keras,tingginye ego kau.Tapi kitorang seperate cara baik.No maki-maki all that.Dia pun dah terima aku sebagai kawan dia.Takde nak gaduh-gaduh.Sorry aku tak sempat bagi hadiah anniversary kat kau.Takpelah aku simpan as memory.Kau baik cuma keras hati,that's all.Aku harap kau jumpa orang yang lebih baik lepas ni ok.Kau pun mohon lah tentera cepat,risau aku tengok kau selalu kering je.Carila keje tetap or sambung study pakcik,aiyo.

Seems thats all yang aku perlu cerita kot.Jap,one thing,aku sekarang dah tak berapa nak brutal camtu,ala-ala hijabista gitu.kalau ada masa addlah WC aku id:TySykes14 .Insyallah aku approve.And follow insta aku for update okay,ada button insta kat atas.Assalamualaikum and thanks for reading.Cheer UP