@Eja Abby

im Used To Be Alone

Assalamualaikum


" I'm used to be hurted,but Allah is always being fair.Maybe i'll find some happiness one day "






Holiday For A Boringday}
11/20/12 | 8:11 AM | 0Comment


Hello blogwalkers,readers,friends and humans.Cuti apa macam?Best atau sebaliknya?Kalau sebaliknya,samalah dengan aku.Sumpah bosan gila tahap apa pun aku tak tahu.Memang bosan.Duduk terperap dalam rumah,bak kata mak aku "cuti sekolah ni kerja kau membesarkan badan kau jelah".Haha,mana taknya bangun,makan,online,sapu rumah.Tu je rutin harian aku.

Err,btw cikgu BIO aku ada kasi assignment pasal water transport in plant,bab 1 Form 5 punye.Aduihh,dahlah aku tak dapat buku teks Bio Form 5,buku rujukan pun tade.Nak kena hantar 30/11 ni.Pening kepala aku.Nampaknya terpaksalah duit aku terbang nak beli buku revision Bio lagi satu.Entah mana buku Bio revision aku hilang dekat asrama.Sapa curi nanti 10 buah buku teks dia pulak yang hilang.Padanmuka!Geram gila aku!
Nasib aku tak pokai lagi,kalau tidak tak berhantar lah jawabnye assingment aku tuh!Dahlah cuti membosankan!