@Eja Abby

im Used To Be Alone

Assalamualaikum


" I'm used to be hurted,but Allah is always being fair.Maybe i'll find some happiness one day "






Goodye Beloved Sister}
10/14/12 | 12:57 AM | 0Comment


                                                                                                   
See this pretty God creature right?Her full name is Eleena Farhana,such a sweet name.Dia SPM candidate tahun ni.Dia KAKAK SENIOR TERBAIK yang pernah aku jumpa.And she is my sister dorm.Tapi dia dah keluar 12/10 haritu.Mula-mula masuk dorm aku nampak banyak beg,macam ada yang nak keluar.Then,Kak Fafa kata dia keluar minggu depan.Ok,tak apa ada satu minggu lagikan.It's okay.Tapi,alih-alih malam tu,akak-akak senior kata diorang semua last haritu.Okey,memang tak terpikir apa-apa lahkan.Aku jadi blur sangat malam tu sampai tak bertegur dengan Manal.Sorry Manal.

Kak Fafa,fyi akak ialah kakak terbaik yang Zaty pernah jumpa.Akak selalu bagi pendorong masa Zaty rasa down gila.Ingat lagi ada satu petang tu masa kita nangis dekat katil atas,akak dengan Manal datang tanya apa prob kita.Then,akak yakinkan kita,kalau nak buat apa-apa mesti ada semangat yang kuat baru jadi.Thanks Kak Fafa for the word.Insyallah,one day impian kita akan tercapai jug.Doakan Zaty ye akak.

Masa outing dengan akak adalah masa yang paling best.Akak seorang yang sporting and gila-gila.That's why dekat asrama tu ramai minat akak kan.Haha,tak boleh lupa masa suara kita masa tengah nyanyi lagu Selena Gomez.Tetiba suara lari pulak.Maluuuuuu,teramat.Haha.

Kak Fafa,nanti akak jangan lupa pulak kita,Manal,Erna,Qila dan seangkatannya.Manal dengan Erna mesti mati kutu kalau akak takde,sebab akak lah yang jadi kutu diorang.Haha,just kidding.Akak nanti dah masuk Limkokwing sambil pakai kereta Swift jangan lupa jengok-jengok kitorang dekat asrama .WE ALL WILL MISS YOUR LAUGH!

Akak nanti SPM buat betul-betul.Dapatkan 6A tau.Kami akan sentiasa mendoakan agar akak berjaya okey.Kalau ada event,tak kisah kat mana-mana pun nanti jangan lupa ajak kitorang!Thanks for being my kakak dorm....