@Eja Abby

im Used To Be Alone

Assalamualaikum


" I'm used to be hurted,but Allah is always being fair.Maybe i'll find some happiness one day "






IMY F :'(}
8/3/12 | 11:38 PM | 0Comment


Hey readers/walkers.Today, aku rasa penat sangat sebab dah lama rindu DIA.Tapi dia jauh nak tengok depan mata tak boleh,nak call tak boleh,nak message pun tak boleh.Hari ni dah lama jugaklah DIA tinggalkan aku.Tapi aku rasa macam baru semalam je aku otp dengan dia.Dan benda yang masih aku dengar dia cakap,
F:You I nak cakap sesuatu ni,antara hidup dan mati......I Love You and the 3 last words before tutup fon
Bila ingatkan balik,benda dah berlakukan.Mungkin bukan nasib KITA kan you:'(.It's okay.Aku akan sentiasa mendoakan DIA agar satu hari nanti DIA akan jumpa orang yang lebih baik.