@Eja Abby

im Used To Be Alone

Assalamualaikum


" I'm used to be hurted,but Allah is always being fair.Maybe i'll find some happiness one day "






A FEW MORE STEPS CLOSURE}
2/18/12 | 7:07 AM | 0Comment

Hey,orang yang sibuk membaca post nie.Dah lama aku tak online,sebab ibu dah sorok modem(nak exam).Nak buat macam mana,kalau tak kerja menghadap lappy nie jelah.Buku langsung tak bukak.Tahun ni,merupakan tahun paling eksterm sekali.Orang kata Form 4 HONEYMOON.Hello,FYI,Form 4 lah nak catchup semua benda,dah Form 5 baru terhegeh-hegeh nak buat jawapnya kena tinggallah kau-Bak kata mak aku.

Okey,hari Isnin 20/2/12 nanti aku harap ayah aku berjaya membuat apa yang selama 3 tahun ni aku nak.Nak pindah sekolah!Harap-harap semuanya berjalan lancar and aku malas lah tunggu surat permohonan lama-lama macam sekolah***.
Haha,TERLALU LAMA okey.Dah habis tahap kesabaran aku.Tapi apa yang penting sekarang aku masih bersabar nak tunggu sekolah baru aku.Saya tunggu awak sekolah ****.