@Eja Abby

im Used To Be Alone

Assalamualaikum


" I'm used to be hurted,but Allah is always being fair.Maybe i'll find some happiness one day "






BORED BEING ONE}
2/6/12 | 6:36 AM | 0Comment


Hey buddies,today i feel totally bored,and a little bit jealousy.Sebab aku dah penat jadi 1.Sesiapa yang duduk/kenal berhampiran dengan aku makin lama akan makin bosan dengan sikap aku,sebab aku hampir menjadi seorang yang membosankan.

Macam orang yang soul-less.Jiwa hilang entah ke mana.Walaupun aku cuba nak jadi seorang yang mengembirakan tapi aku hanya buat-buat je.Orang masih akan perasan aku buat-buat.

Ohh,and aku jealous gila tengok orang bercintan depan aku.Err,aku rasa macam nak baling kerusi kalau ada orang date depan aku sebab aku lonely.Parahnya aku nih.Chill lah zaty.Okay,aku tak tahu sampai bila aku dapat tahan.Harap-harap tahap kesabaran aku ni tinggi agar nanti ta ada yang jadi mangsa balingan aku.Also,janganlah nak berdate-date bagai depan aku!Jealous tahu!

Conclusion,I'm not a perfect human.It's okay.Satu hari nanti,hope aku boleh jumpa dengan Prince Charming aku.Doakan yea.Amin