@Eja Abby

im Used To Be Alone

Assalamualaikum


" I'm used to be hurted,but Allah is always being fair.Maybe i'll find some happiness one day "






WHEN SHE GOES:'(}
1/29/12 | 11:25 PM | 0Comment


Hey fellas,today last day Amirah Ariffin(besties) sekolah dekat SMKSJ.Woi pehal pindah,nak pindah pun tunggulah aku pindah dulu.Lepas ni aku dah tak jadilah gila sangat sebab kau dah pindah en:'(.Dulu,aku ingat lagi,time bosan je/cikgu takde,kita ambik kamus then cari ayat-ayat ekstrem pastu gelak kuat-kuat.

Kau dengan aku guna ayat dalam kamus tu untuk perli orang.Hehe.Orang bukan tahu pun kan.Haha,jahatnya kita.Tapi kau sekolah kat sini baru 1 tahun 1 bulankan?Apelah,tahulah kat sekolah baru dapat ambik BIOLOGY kan?Hehe.Myra kau takyah nak risau sangatlah pasal Mr.K.Tak kuasa i nak ngurat dia.Em,Myra pergi sekolah baru jaga-jaga,jangan nak mengelintit je keje.Pasal surat tu thanks,sampai nak patah jari eh tulis?.Hehe.Iwillmiss you Myra.Hope nanti kalau kite free,kite pergi hang ea?.