@Eja Abby

im Used To Be Alone

Assalamualaikum


" I'm used to be hurted,but Allah is always being fair.Maybe i'll find some happiness one day "






IMYMA}
12/13/11 | 9:29 AM | 0Comment


DID HE KNOWS I LOVE HIM?or aku je yang perasan sorang2.Erm, aku mula suka kat dia awal tahun 2011.Tapi mungkin sampai sekarang aku pun dia tak tahu.Kenapa aku suka dia?Suka hati akulah.Cehh,i like his way.Masa birthday dia,mula2 aku nak wish pakai phone,tpi iman aku x kuat lagi.Beberapa hari lepastu,aku cuba call dia guna public tpi adik dia angkat.Second try,aku nak call,tetiba motor dia lalu,apalagi terus cabut larilah.Haha.Aku jugak belikan dia hadiah.Mula-mula tu memang nampak macam dah takde harapan je nak bagi,tapi ada manusia yang dapat tolong aku bagikan hadiah tu kat dia.Tapi mungkin dia masih tak tahu aku siapa kan?Anyway,aku harap lama-lama perasaan aku kat dia akan hilang sebab aku yang syoksendiri.Haha.Ayat yang paling sesuai untuk post nie 'cintaku bertepuk sebelah tangan':)